dissabte, 16 de novembre del 2019

Lliurament dels premis de la XIII edició dels concursos de dibuix i cartells contra la violència de gènere 15/11/2019

Ahir a la vesprada la Casa de Cultura era l’escenari de l’acte de lliurament dels premis de la XIII edició dels concursos de dibuix i cartells contra la violència de gènere de la Regidoria de Dona i Igualtat i el Consell Municipal de les Dones per la Igualtat.
El passat 8 de novembre es va reunir el jurat qualificador i, després d’estudiar rigorosament tots els dibuixos presentats per l’alumnat de primària de tots els centres educatius de Xàtiva va resoldre concedir els següents premis: en 1r de primària, primer premi per a David García Torregrosa del Martínez Bellver i segon premi per a Diego Bayona Maravall del Claret; en 2n de primària, primer premi per a Ana Gallego Agustí del Claret i segon premi per a Lucía Ferrer Pina del Taquígraf Martí; en 3r de primària, primer premi per a Hugo Ribes Roldan de La Inmaculada i segon premi per a Micaela Amorós Benavent del Jacinto Castañeda; en 4t de primària, primer premi per a Ángela Escrihuela Bolinches del Taquígraf Martí i segon premi per a Diego García Castell del Jacinto Castañeda; en 5é de primària, primer premi per a Adriana López Mas del Gozalbes Vera i segon premi per a Jose Luís Morell Juan de l’Attilio Bruschetti; en 6é de primària primer premi per a Sofia Petrova Petrova de Ntra. Sra. de la Seo i segon premi per a Gustavo Dario Espinar del Jacinto Castañeda.
Aquest mateix jurat després de visionar els 130 cartells presentats per l’alumnat de Secundària i Batxillerat va resoldre atorgar el primer premi a Nuria Benet Madrid de Ntra. Sra. de la Seo, el segon premi a Laura Carmona Lluch de l’IES Josep de Ribera i el tercer premi a Irene Torregrosa Parrra de l’IES Josep de Ribera.
El cartell guanyador realitzat per Nuria Benet serà la imatge de la campanya contra la violència de gènere d’enguany.
Les obres participants s’exposen des d’ahir i fins al 2 de gener en la Casa de les Dones.

(Com sempre fes clik a les fotos per veure-les en gran)


David García Torregrosa